Diesel, Bensin & Eldningsolja

Vi erbjuder tankbilsleveranser i södra Sverige. Leveranstiden är max 3-5 arbetsdagar om inget annat är överenskommet. Vid leverans under 1200 liter tas en extra transportkostnad ut.

För att hjälpa er att undvika dyra och onödiga driftstopp erbjuder vi även automatiska leveranser. Det innebär att ni i samråd med Sydpetroleum beräknar er genomsnittliga förbrukning så kommer vi när det är dags för er nästa leverans av eldningsolja eller drivmedel. Ni behöver alltså inte beställa själva, utan det sköter vi! Ring för mer information!

Diesel

ACP Diesel max 5% RME består av  5 % RME, rapsolja, som minskar bidraget till växthuseffekten. Det är denna sorts diesel man oftast får när man tankar på bensinstation. Diesel med inblandning av RME bör inte lagras längre än ett år, om den ska lagras längre rekommenderar vi diesel utan RME.

Diesel MK1 utan RME är en miljöklass 1 diesel utan inblandning av RME.

Bensin

Bensin 95 & 98 oktan är anpassad till moderna motorer och uppfyller kraven för miljöklass 1 enligt svensk standard. Andelen oktan skiljer produkterna åt.

Eldningsolja

Eldningsolja 1 E10 är den vanligaste eldningsoljan och är  lämplig för dig som har oljetanken inomhus.

Eldningsolja 1 E32 används om man har tanken utomhus, eftersom att denna produkt tål mer kyla. 

Delbetalning för dig som är privatkund

Som privatkund kan ni välja att dela upp er betalning på 3 månader utan ränta eller andra avgifter. Skulle ni välja att dela upp betalningen på fler månader (max 10 månader) tillkommer det ränta på beloppet.

DBE